JOUW
PUBLICATIES
NU VOORDELIG
ONLINE

Lezen wordt belevenis
BLIJF DUS ZITTEN WAAR JE ZIT

Wij verzorgen de opmaak

Als professionele vormgevers met jarenlange ervaring kennen we inmiddels wel ‘het klappen van de zweep’. Of het nu gaat om het ontwerp en de opmaak van magazines, brochures, jaarverslagen, productsheets etc. om vervolgens aan te leveren bij een drukker, doen we het nu digitaal. Wat eenvoudiger met een bladerbare pdf of als online publicatie met meer beleving en interactiviteit zoals animatie, video, scroll en swipe, analytics, SEO en ‘last but not least’, responsive. Dus direct goed getoond op desktop, tablet en smartphone.

Online publicaties

Thematische content wordt beter gelezen. Een visueel aantrekkelijk publicatie met o.a video en animatie.
Een online publicatie inspireert, draagt bij aan een persoonlijke beleving en biedt de lezer op een vooraf bepaalde volgorde beeldende informatie. Eigenlijk is het zoals een ‘ouderwets’ tijdschrift. Er is een bladritme herkenbaar die de lezer vraagt te lezen, te ervaren en actief deel te nemen door meningen te geven en reacties achter te laten. Je hebt alleen te maken met andere elementen. Video’s, slideshows en allerlei interactieve elementen.

Bladerbare PDF’s

Bladerbare PDF’s bieden een prachtige uitstraling, die volledig past binnen uw website en huisstijl.
Wij maken van een statisch PDF document een interatieve publicatie. Profiteer van de vele voordelen van een digitale publicatie. Ben je klaar met die torenhoge drukkosten? Pak het eens creatief aan en maak van jouw documenten een mooie digitale beleving. Wij converteren jouw PDF documenten tot een prachtige bladerbare PDF. Creatief, snel en voordelig!

Jouw eigen subdomain

Jouw digitale publicatie, of het nu gaat om een online magazine of om een bladerbare pdf, kunnen geplaatst worden met een eigen subdomein bij magzz.online (uwdomein.magzz.online). Maar het is ook mogelijk een subdomein te gebruiken voor jouw eigen domein zoals bijvoorbeeld: magazine.uwdomein.nl. Vraag naar de mogelijkheden en een demo.

Voordelige prijsstelling

Natuurlijk is het lezen van een papieren magazine, rustig op de bank, een fijne ervaring. Maar de kosten voor het drukken en het verspreiden zijn niet te vergelijken met de voordeligere prijsstelling van online publicaties.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat online publicaties een veel grotere beleving hebben dan vanaf papier door het gebruik van animaties, interactieve elementen en/of videos'. Online publicaties kunnen ook eenvoudig regelmatiger ingezet worden. En… is het gebruik daarvan beter te meten en te koppelen via social media. Tegenwoordig is juist het gebruik van een tablet rustig zittend op de bank, al heel gewoon geworden.

Inspirerende online publicaties

Er zijn diverse manieren om publicaties online te zetten. Middels eenvoudige of interactieve bladerbare pdf’s of via webbased digitale magazines, brochures, jaarverslagen welke o.a. voorzien zijn van inspirerende video’s, slideshows etc.

‍Maar bovenal responsive. Dus direct goed getoond op desktop, tablet en smartphone.En als dat nog niet goed genoeg is, zijn er ook mogelijkheden voor een eigen kiosk omgeving welke via een app getoond kunnen worden in de App Store of Google Play Store. Daarmee is het o.a. mogelijk de gebruiker push notifications te sturen met bijvoorbeeld een berichtje op zijn/haar tablet