Lightning fast
Webflow websites

Website laten maken? Met Webflow kun je snelle en veilige websites creëren zonder de noodzaak van thema's of plug-ins die updates vereisen. Dit resulteert in kostenefficiënte oplossingen, waardoor je niet gebonden bent aan dure onderhoudscontracten. Deze website van Bring it on! uit Almelo is ook gebouwd in Webflow. En zeg nou zelf... snel toch?
Meer weten?
Bringiton-Visual-kolibri
SUPERSNELLE WEBFLOW HOSTING

CMS en hosting in één

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat opgeslagen is deze overal ter wereld snel te benaderen. Jouw nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Webflow is een website builder met eigen CMS en hosting provider in één. Het bestaande webhosting pakket dient dan te worden opgezegd. Domeinregistratie en e-mail kan blijven.
SEO

Search Engine Optimization

Webflow heeft uitstekende SEO mogelijkheden. In tegenstelling tot andere website systemen (open source) geeft Webflow voorrang aan schone code, wat betekent dat zoekmachinecrawlers Webflow-websites gemakkelijker kunnen scannen om de inhoud te begrijpen en de geïndexeerde pagina's te kunnen rangschikken. Tevens een eenvoudige integratie met Google Analytics en Search Console, plus functionaliteit voor het genereren van een XML-sitemap.