Webdesign
en Solutions

Om een succesvolle website te hebben, moet alles kloppen. Naast een feilloze techniek, moet het er fantastisch uitzien, goed gevonden worden, maar vooral ook duidelijk zijn voor de bezoekers.

Bezoekers moeten zich direct thuis voelen op een site en snel vinden wat ze zoeken. Bring it on! Creative Solutions biedt jou resultaatgerichte internetdiensten, die er ook nog eens kek uitzien.

En... als je kiest voor een website gebouwd in Webflow kunnen we je ook nog eens ongekende snelheid beloven en hoeven we deze website niet te onderhouden met allerlei plugins.

Webdesign

Webdevelopment is het ontwerpen, creëren en onderhouden van websites. Dit omvat zowel de look en feel als de functionaliteit van een website. Het is wat er achter de schermen gebeurt om jouw website op te laten vallen. Wij gebruiken verschillende technologieën om een website te bouwen en bepalen welke systemen en ontwikkelingstalen het meest effectief zijn om in te zetten. Wij zijn experts in WordPress, Webflow, Sparkle, OnePage, Prestashop, HTML5 etc.
Eerlijkheidshalve moeten wij bekennen dat wij veelvuldig met WordPress werken. WordPress is op dit moment nog steeds het meest gebruikt in de markt 46,3%. Maar... Webflow komt aardig op als variant. Bring it on! volgt deze techniek op de voet en er een specialisme van gemaakt. Webflow kent namelijk t.o.v. WordPress vele voordelen t.w. de snelheid (eigen CDN-server), weinig of géén onderhoud, zeer goed beveiliging en verzorgt standaard automatische backups.

Hoe wij webdesign & ontwikkeling aanpakken
Websites zijn niet langer een eendimensionaal medium; het zijn een complexe ecosystemen die zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld moeten worden. Door een collaboratieve en creatieve aanpak helpen we je bij het ontwikkelen of herontwerpen van jouw website. En we houden altijd rekening met de ervaring van zowel je websitebezoekers als zoekmachines, zoals Google.

Ons team begint met het nemen van een deep dive in jouw bedrijf - we leren alles over je producten of diensten, doelgroep en verkoopproces. Vervolgens identificeren we wat de sterke en zwakke punten van je huidige website zijn. Tijdens het proces werken we samen met jou om een online aanwezigheid te creëren die moeiteloos jouw merkpersoonlijkheid communiceert. Een betekenisvolle en functionele website. Volledig afgestemd op jouw merkidentiteit en doelstellingen. Voor een bezoekerservaring die geoptimaliseerd is voor alle browsers en devices.

We zorgen voor een CMS dat eenvoudig werkt, maar ook schaalbaar en flexibel is. Door de ontwikkeling van templates kunnen contentmanagers in een paar klikken content aanpassen, toevoegen en zelf pagina’s bouwen die volledig responsive zijn. Helemaal passend bij jouw branding. Daarnaast focussen we ons op het gebruiksgemak van het beheer door slimme koppelingen (API's met Make of Zapier) te leggen met het gewenste CRM, Sales en/of ERP systeem. Samen maken we het verschil. We zijn jouw sparringpartner en denken mee over sales- en marketing automation waardoor er meer grip ontstaat op de processen.

Online marketing

Wat is online marketing?
De term online marketing is een verzamelnaam van alle marketingpraktijken die online (op het internet) plaatsvinden. Dat zijn activiteiten waarbij je een boodschap via online kanalen deelt over je merk, product of diensten. Deze boodschap wordt op een effectieve, meetbare wijze gedeeld met potentiële klanten. Bij online marketing kan je denken aan het gebruik van e-mail, social media, advertenties in de zoekresultaten en het verbeteren van de natuurlijke vindbaarheid in Google, Bing, Yahoo en andere populaire zoekmachines. Online marketing kent de synoniemen internet marketing, digitale marketing, web marketing, website marketing, e-marketing en growth hacking. Online marketing maakt vaak deel uit van een growth hackingsstrategie, maar is eigenlijk meer omvattend.

De tegenhanger van online marketing is offline marketing (traditionele marketing). Hieronder verstaan we marketingdiensten zonder het gebruik van digitale media, zoals het internet. Enkele voorbeelden zijn: advertenties in huis-aan-huisbladen, dagbladen, tijdschriften, televisie- en radioreclame, billboards langs de weg en promotieteams.

Online marketing voorbeelden
Voorbeelden van online marketing zijn het plaatsen van een bericht over je nieuwste product op Facebook, het aanpassen van de producttekst in je webwinkel om beter gevonden te worden en het aanmaken van een advertentie in Google Ads, die daarna getoond wordt in de betaalde zoekresultaten in Google.nl.

Vormen van online marketin
Zojuist gaven we aan dat online marketing een verzamelnaam is van verschillende soorten digitale marketing. Voor elk digitaal kanaal onderscheiden wij een aparte marketingdiscipline. Elk van deze disciplines kent haar eigen voor- en nadelen en draagt bij aan het versterken van jouw boodschap naar de klant. Afhankelijk van de doelgroep die past bij jouw product of dienst kan je kiezen voor de volgende vormen van marketing:

- Affiliate marketing
- Display adverteren
- E-mail marketing
- Search adverteren
- Social media marketing
- Zoekmachine optimalisatie

Aan de ene kant is er verkeer waar je per klik op een advertentie betaald, zoals Display adverteren en Search adverteren. Daarnaast zijn er marketingvormen waar er gebruik gemaakt kan worden van betaalde mogelijkheden, maar ook gratis het een en ander bereikt kan worden, denk aan social media marketing waar je zelf op kunt posten, maar ook posts kan promoten met een advertentiebudget. Aan de andere kant van het spectrum vinden we e-mailmarketing en zoekmachine optimalisatie, waar je niet betaald voor bezoekers.

Wat is affiliate marketing?
Affiliate marketing – ook referral marketing genoemd – is een vorm van online marketing waar degene die jouw producten of diensten promoot beloond wordt voor het converterende verkeer dat hij doorstuurt naar jouw webwinkel of bedrijfssite. Een affiliate maakt gebruik van een speciaal voor hem gegenereerde trackingcode, die wanneer er door een potentiële klant op geklikt wordt, registreert van welke website de klant afkomstig is. Deze vorm van marketing leent zich uitermate goed voor samenwerkingen tussen bedrijven en blogs of vergelijkingssites. En het biedt een mooie manier om meer omzet te genereren. Je betaalt immers enkel een commissie uit als er sprake is van een verkoop .

Wat is display adverteren?
Display advertenties zijn banner advertenties die op andermans website getoond worden. Als gevolg hiervan kan je een groot bereik genereren. Display via Google Ads maakt het mogelijk op ruim 3 miljoen websites jouw advertentie te tonen. Je kunt dit zo instellen dat er een specifieke groep wordt bereikt die super relevant is voor jouw product. Jouw advertentie staat dan op websites waar jouw doelgroep op zoek is naar informatie over jouw product. Doorgaans werkt erg goed in de beginfase van de customer journey, op het moment dat men nog bezig is informatie in te winnen en nog geen keuze heeft gemaakt welk product ze willen kopen.Heeft een bezoeker jouw website al eens bezoekt, maar is deze nog niet geconverteerd tot betalende klant? Dan kan retargeting een sterk middel zijn. Met retargetingricht je advertenties specifiek op mensen die de website al eens gezien hebben.

Wat is e-mail marketing
Bij e-mail marketing bedenk je strategieën die je doelgroep verleiden om zich in te schrijven in een e-maillijst. Zo kan je bijvoorbeeld een gratis e-boek weggeven in ruil voor een inschrijving. Denk bijvoorbeeld aan een whitepaper download waar je jouw e-mailadres voor moet achterlaten. Eenmaal ingeschreven kan je de mensen die zich hebben ingeschreven blootstellen aan een automatische mailsequentie (autoresponder). Je stelt deze mails één keer goed in en daarna ontvangt elke nieuwe inschrijver geautomatiseerd mails.

Wat is search advertising
Bij search advertising (SEA) denken we aan de betaalde zoekresultaten in zoekmachines. Als je in Google een zoekopdracht invoert krijg je doorgaans eerst advertenties te zien en pas daaronder de natuurlijke (niet-betaalde) zoekresultaten. Google is in Nederland de meest gebruikte zoekmachine, via Google Ads kan je inzetten op betaalde advertenties. Search advertising is een zeer effectieve manier om snel op te vallen bij koopgerichte klanten.Wat is social media marketing?Veel mensen zijn dagelijks actief op social media. Het is dan ook slim om met behulp van in te spelen op social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Doel van de meeste social media campagnes is het verkrijgen van meer bekendheid (branding), volgers en fans voor je merk.

Wat is zoekmachine optimalisatie
Bij zoekmachine optimalisatie of afgekort SEO (doe je er alles aan om je website zo in te richten dat deze in de ogen van Google en andere zoekmachines als relevant voor bepaalde zoekopdrachten wordt gezien. Stel je hebt een webwinkel in paraplu's, dan wil je dat mensen die in Google.nl zoeken op ‘paraplu’ jouw website als eerste tegenkomen in de zoekresultaten. Met zoekmachine optimalisatie maak je dit mogelijk.

Zoek je een SEO specialist in Almelo? Dan is het goed om na te gaan of deze alle facetten van zoekmachine optimalisatie meester is. Het gaat hier om drie onderdelen:

- Technische optimalisatie: Laadt de website goed en is deze goed leesbaar?
- On-page optimalisatie: Plaats je content (tekst, video en plaatjes) die aansluiten op de zoekopdracht?
- Off-page optimalisatie: Verwijzen er voldoende relevante links naar je website?

Het is belangrijk dat je website op elk van deze drie SEO focusgebieden goed scoort. Weet je dat te realiseren, dan ben je de concurrentie voor en zal je beter vindbaar zijn dan andere websites in je branche.

Professionals
Bring it on! heeft zo z'n eigen professionalismes en laat graag de hele SEO en SEA verzorgen door gespecialiseerd partners. Google Partners dus. Specialisten die niets anders doen dan te zorgen voor een zo'n goed mogelijke ranking in de zoekmachines. Bring it on! zorgt voor de techniek in jouw website.

Hosting en beheer

Hosting
Bring it on! is van origine géén hostingbedrijf die kan stunten met prijzen. Wel kunnen wij de hosting verzorgen voor jou WordPress website. Deze wordt dan ondergebracht bij één van de snelste en veiligste hostingbedrijven waar wij mee werken. Gespecialiseerd in WordPress en kan je website eventueel een dedicated omgeving krijgen. Een 'keuken' die wij kennen en waarbij we dus snel en adequaat kunnen reageren als er onverwijld iets met jouw website gebeurd. Want helaas slapen hackers niet. In het geval van een Webflow website wordt de hosting bij hun geregeld.

Beheer
Laat ons die zaken doen waar wij goed in zijn en jou ontzorgen. Dan kun jij je volledig concentreren en doen waar jij goed in bent. Bring it on! zorgt ervoor dat jouw website voortdurend up-to-date is qua techniek en veilig kan functioneren. Desnoods brengen wij een extra ‘Security-pakket’ aan zodat het hackers zoveel mogelijk buitensluit en maken we regelmatig back-ups. Wel zo’n veilig gevoel.

Heb je het te druk met jouw eigen bedrijfsvoering? Bring it on! neemt dan die dagelijkse, wekelijkse, of maandelijkse aanpassingen aan de inhoud van jouw website van jou over middels ons ‘Content-pakket’. Je kunt ons tevens inschakelen om jouw social-media berichten op regelmatige basis de wereld in te sturen. Social Media Nieuws in overleg met jou door ons geschreven en gepubliceerd.

Maar... dat is nog niet alles. Bring it on! zorgt ervoor dat je meer klanten bereikt. Dit doen we door jouw website hoger in de zoekresultaten te laten eindigen. Je wordt dus beter gevonden met jouw dienst/bedrijf of product. Met een gerichte aanpak zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep en andere geïnteresseerde mensen jou online vinden én actie ondernemen. Alles keurig gemonitord met Analytics.

Pakket: System

Noodzakelijke updates van jouw WordPress website, template, plugins en regelmatige back-ups.
Professioneel onderhoud aan je WordPress website via ons ‘System-pakket’ zorgt voor een snellere, en bovenal veiligere website. Het laten uitvoeren van WordPress onderhoud en thema & plugin updates zijn van essentieel belang voor een optimaal functionerende WordPress website. WordPress upgrades en plugin updates volgen elkaar namelijk in razend tempo op.

En vanwege de populariteit van WordPress, is het ook regelmatig doelwit van kwaadwillende die via een verouderde WordPress website spam willen verspreiden, of erger, je website willen hacken. Wij nemen graag je WordPress onderhoud uit handen via ons zeer voordelige ‘System-pakket’.

Bring-it-on! zorgt dus met de nodige regelmaat voor updates. Tevens backuppen wij jouw site voor iedere update en testen hem direct na de update voor eventuele problemen die onderzocht en opgelost moeten worden. Dit pakket geeft je de zekerheid dat jouw website veilig, up-to-date en volledig functioneel is én blijft.

In dit ‘System-pakket’ zitten de volgende onderdelen:
 • Update van website en alle plugins zodra nieuwe versies beschikbaar komen
 • Update van een gekozen/aangeschafte template (indien geïnstalleerd) zodra nieuwe versies beschikbaar komen
 • Gebroken links vinden en repareren, zowel externe als interne links
 • Installeren en activeren van nieuwe plugins
 • Adviseren van nieuwe nuttige plugins voor jouw website
 • Regelmatige backup van jouw hele website inclusief onderliggende database, inhoud, templates, thema’s en plugins naar jouw eigen backup server of opslag. Je kunt aangeven met welke frequentie deze backups moeten plaatsvinden
 • Wanneer jouw website down gaat, dan herstellen we dit naar de meest recente backup binnen één werkdag
Prijzen per maand
Maandelijkse backup: € 25,-
Wekelijkse backup: € 29,-
Dagelijkse backup: € 34,-
Prijzen per jaar
Maandelijkse backup: € 270,-
Wekelijkse backup: € 314,-
Dagelijkse backup: € 368,-
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Security

Noodzakelijke extra beveiliging tegen hacks, brute force attacks of malware van jouw WordPress website.
Door de toenemende populariteit van WordPress worden er wereldwijd aan de lopende band en steeds meer van deze websites aangevallen middels brute force attacks. Hiermee proberen “hackers” 10.000-en wachtwoord combinaties op de inlogpagina tot ze gestopt worden of tot ze binnen zijn. Eenmaal binnen kunnen ze misbruik maken van jouw website: dingen aanpassen, jouw site gebruiken voor een grotere DDOS aanval, spam mails versturen etc. Wij hebben dit op server-niveau natuurlijk al zoveel mogelijk dichtgezet, maar wil je meer zekerheid en het echt goed doen, dan:
 • Moet je ervoor zorgen dat elke update van jouw website zo snel mogelijk wordt doorgevoerd, zodat hackers geen misbruik kunnen maken van bekende lekken en kwetsbaarheden.
 • Moet actief het verkeer naar jouw website in de gaten worden gehouden en kwaadwillenden direct worden geblokkeerd.
 • Moet ervoor gezorgd worden dat er geen Malware op jouw site komt te staan.
Wij bieden je het volgende aan:
 • Diverse aanpassingen waarbij meerdere login-attemps worden voorkomen
 • Aanpassen standaard inlog url
 • Eventuele blokkades aan te geven landen
 • Instellen Firewall
 • Scannen op Malware en Brute force attacks – ingrijpen indien nodig
 • Mocht er toch een hacker binnenkomen zorgen wij ervoor dat alles helemaal wordt opgeschoond.
Prijzen per maand
1 jaar extra security: € 20,-
2 jaar extra security: € 17,-
3
jaar extra security: € 14,-
Prijzen per jaar
1 jaar extra security: € 204,-
2 jaar extra security: € 174,-
3 jaar extra security: € 143,-
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Speed-Up

Jouw WordPress website sneller maken zorgt voor een betere conversie en gebruikservaring bij jouw bezoekers.
Noodzakelijke extra beveiliging tegen hacks, brute force attacks of malware van uw WordPress website.
Vast staat het belang van een snel ladende website. Dit is altijd zo geweest, en zal altijd zo blijven. Waarom? Eigenlijk heel simpel: gebruikerservaring. Internetgebruikers hebben weinig geduld: ze willen gemiddeld slechts 3 seconden wachten tot een webpagina’s helemaal geladen is. Een trage website zorgt ervoor dat veel bezoekers weggaan, wat zorgt voor minder conversie en een minder succesvolle website.

Google waardeert snelle websites beter

Indirect zorgt een betere gebruikerservaring ervoor dat Google jouw website beter gaat waarderen en hoger gaat ranken in de zoekresultaten. Google hanteert immers als vuistregel dat gebruikersgemak boven alles gaat, en dat gebruiksvriendelijke websites beter zullen worden gepositioneerd in de zoekresultaten. Google vermeldt dit zelfs in de Google Webmaster Guidelines. Met de sterke opkomst van mobiele devices is het nog belangrijker geworden dat jouw website snel laadt. Dit komt doordat mobiele gebruikers vaak gebruik maken van 4G-netwerken, die minder snel zijn. Samen met tragere webbrowsers zorgt dit voor langere laadtijden van webpagina’s. Nog meer reden om jouw website sneller te maken dus. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

WordPress-website sneller maken in 3 stappen

Bij Bring-it-on! werken we al lange tijd voor een groot aantal projecten met WordPress-websites. Het grote gebruiksgemak van WordPress en de enorme verscheidenheid aan plugins en add-ons zorgen ervoor dat meer dan 46% van alle websites wereldwijd inmiddels draait op dit populaire platform. Het gevaar van al deze prachtige functionaliteiten is dat ze niet altijd compatibel met elkaar zijn, en dat WordPress zelf en de plugins niet gebouwd zijn voor optimale performance. Het is daarom sterk aan te raden om de website goed te analyseren op snelheid, en vervolgens te optimaliseren.
Een optimalisatietraject bestaat uit drie hoofdstappen:
 • Analyse - Met geavanceerde tools wordt de website kritisch onder de loep genomen en uitgebreid getest.
 • Content optimaliseren - Het sneller laden van content zorgt voor grote tijdwinst. We gebruiken diverse tools om plaatjes, CSS en HTML zo snel mogelijk te laten laden.
 • Handmatige code-aanpassingen - Technische zaken die met optimalisatietools niet direct op te lossen zijn, worden handmatig in de code aangepast. Een voorbeeld hiervan is het aanpassen van de .htaccess.
Hiernaast is het nuttig om naar de webhostingomgeving te kijken. Ook hier kan grote winst worden behaald. Het overstappen van host kan echter gepaard gaan met een investering van tijd en moeite. Het is daarom essentieel om per website hiervan een kosten-batenanalyse te maken.
Prijzen
Eénmalig: € 475,-
Plugins per jaar: € 60,-
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Found

Jouw WordPress website beter gevonden door zoekmachines middels zoekmachinemarketing.
Bring-it-on! zorgt ervoor dat je meer klanten bereikt. Dit doen we door jouw website hoger in de zoekresultaten te laten eindigen. Gebruikers van zoekmachines, zoals Google, zijn op zoek naar specifieke informatie. Om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep jouw website kan vinden, zijn topposities in zoekmachines van groot belang. Deze posities kun je behalen door middel van zoekmachinemarketing. Of het nu gaat om de betaalde of niet betaalde (organische) zoekresultaten, Bring-it-on! zorgt er met zoekmachine marketing voor dat je meer geïnteresseerde bezoekers op je website krijgt.

Wilt u online groeien met jouw bedrijf?

Met een gerichte aanpak zorgen we ervoor dat geïnteresseerde mensen je online vinden én actie ondernemen.
Wij bieden hiervoor de volgende zoekmachine marketing oplossingen:
 • Google AdWords-campagne
 • Landingspagina's
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Plus
 • Google Analytics
 • Online succes
Samen met onze (web)tekstschrijver en gecertifieerd Google partner bedenken we oplossingen voor aanwezige knelpunten. Voor het monitoren en optimaliseren van jouw campagne maken we gebruik van Google Analytics. Je krijgt snel inzicht in de opbrengsten (conversies) met overzichtelijke rapportages.

Wilt je meer weten over onze aanpak?

We vertellen je graag alles over onze aanpak voor meer online succes. Vul het contactformulier via bijgaande button. Wij maken dan samen met onze Gecertifieerde Google Partner een vrijblijvende afspraak en informeren je dan duidelijk over de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen geven wij je een keurig kostenoverzicht zonder verrassingen.
Prijzen
Op aanvraag
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Content

Regelmatig contentonderhoud van jouw WordPress website wanneer je er zelf niet aan toe komt.
Onderhoud van content (tekst, foto’s, prijzen, nieuws e.d.) en aanpassingen van jouw website middels voordelig en vooraf ingekochte ‘Content onderhoudsuren’ met kortingen tot wel 25%. Wij doen snel en efficiënt die veranderingen waar jij niet aan toe komt. ‘Content onderhoudsuren’ kunnen voor allerlei werkzaamheden worden ingezet m.b.t. jouw website: het updaten van teksten, fotos, prijzen of nieuws-items. Aanpassingen en aanvullingen; installatie van extra modules, plugins; aanpassingen aan templates etc. Extra aan te schaffen plug-ins of een andere template e.d. worden apart in rekening gebracht en eerst aan je geoffreerd.

Voorwaarden
Voor vooraf ingekochte ‘Content onderhoudsuren’ gelden de volgende voorwaarden:.
 • De uren zijn uitsluitend in te zetten voor werkzaamheden aan jouw WordPress website eventueel in combinatie met een mobiele website onder dezelfde domeinnaam.
 • De te verrichten werkzaamheden moeten vooraf worden aangemeld via e-mail en worden in overleg ingepland.
 • Uren worden afgeschreven in blokken van 15 minuten. Indien er bijvoorbeeld voor werkzaamheden 10 minuten nodig zijn geweest, zullen er 15 minuten van het tegoed worden afgeschreven. Tijd besteed aan telefonisch overleg met jouw provider aangaande eventuele storingen, niet functionerende, of te kort schietende service van deze provider zullen apart worden doorberekend.
 • De opdrachtgever ontvangt na de werkzaamheden een overzicht van de resterende uren op de Content onderhoudsuren-overeenkomst.
 • Bij verbruik van 95% van een Content onderhoudsuren-overeenkomst, krijgt je van ons een melding voor de keuze van een nieuw aan te schaffen overeenkomst. Bij goedkeuring ontvangt je een nieuwe nota.
 • De betaling van de nota van vooraf ingekochte ‘Content onderhoudsuren’ dient binnen 5 werkdagen te worden voldaan.
Prijzen
Hieronder zie je overzichtelijk het aantal in te kopen uren met daar achter de bijbehorende korting.
4 uur (220,-) -10%: € 198,-
8 uur (440,-) -15%: € 374,-
16 uur (880,-) -20%: € 704,-
20 uur (1100,-) -20%: € 825,-
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Social

Jouw social Media kanalen voorzien wij van input. Hoe meer we posten, hoe meer jouw klanten je kunnen vinden!
Bring-it-on! wil jouw publicitaire werkzaamheden omtrent jouw bedrijf en/of product(en) uit handen nemen. Wij zorgen in overleg met jou (of één van jouw medewerkers) dat jouw nieuwsberichten wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks aangeleverd worden bij jouw social-media kanalen. Met regelmaat, welke wij van te voren met je hebben bepaald, nemen wij contact op met je of een andere medewerker en nemen de nieuws-items met je door middels een klein interview en vragen je tevens om een reeds aanwezige foto welke bij het artikel geplaatst kan worden. Heb je géén foto(s)? Ook daar kunnen wij je mee van dienst zij en kunnen wij desgewenst op elke locatie een foto maken.

Content

Aan de hand van het interview schrijven wij het bericht, welke wij met je terugkoppelen. Na eventuele correcties zorgen wij verder voor verzending. Tevens is er een mogelijkheid om het verstuurde bericht, ook als nieuwsbericht op jouw website door ons te laten plaatsen.

E-mailmarketing

Binnen deze service bieden wij je ook om jouw digitale nieuwsbrieven te verzorgen. Eigenlijk op de dezelfde basis als die van de social-media. In een eerder bepaalde frequentie zorgen wij in overleg met jou voor de content en foto’s en versturen jouw e-mail nieuwsbrieven via een professionele derde partij naar jouw relaties. Uiteraard met de daarvoor geldende opt-in en opt-out voorwaarden. Volledig met analyses en koppeling naar jouw social-media kanalen.

Kosten

Een vaste prijs is in deze niet te noemen. Maar nadat wij het een en ander met je hebben besproken is er door ons een nauwkeurig kostenoverzicht te leveren. Transparant en zonder verrassingen!

Meer weten?

Een vrijblijvende en informatieve afspraak is zo gemaakt.
Prijzen
Op aanvraag
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Recovery

Malware & hacks verwijderen in WordPress website en opschonen van configuratie en beveiliging.
Geschikt voor alle WordPress websites, onbeperkt aantal pagina’s.
 • Hacks & WordPress malware verwijderen
 • Verwijderen & opschonen WP website
 • WordPress CMS update
 • Plugin updates
 • Onbeperkt aantal pagina’s - Ook geschikt voor grote websites
 • Snel weer online
 • Ook voor (nog) niet-klanten
 • Template update (bestaande aangeschafte template)
Prijzen
Eénmalig: € 575,-
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket: Support

Ondersteuning en training met betrekking tot de werking en functionaliteit van jouw WordPress website.
WordPress maakt het mogelijk om zonder enige technische kennis een professionele website met diverse functionaliteiten op te zetten. Tegenwoordig kun je bijna ieder type website in WordPress bouwen, van blog tot business website, tot het bouwen van een webshop. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte en gewaardeerde Content Management Systeem (CMS) ter wereld.

WordPress kent vele toepassingsmogelijkheden en kan volledig naar wens worden geconfigureerd. Om alle voor jouw website belangrijke mogelijkheden van WordPress te gebruiken kun je een WordPress training volgen bij Bring-it-on!

Met een WordPress training van Bring-it-on! vergroot je je kennis, zodat je in staat bent om zelf professionele websites in WordPress te bouwen én te onderhouden.
Prijzen WordPress Training
Hele dag: € 680,-
Basis training ± 8 uur (voorkennis niet noodzakelijk) Deze training is voor één persoon via video-verbinding. Meerdere personen: prijs op aanvraag.

Halve dag: € 340,-
Basis training ± 4 uur (voorkennis niet noodzakelijk) Deze training is voor één persoon via video-verbinding. Meerdere personen: prijs op aanvraag.
Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Web integration tools

Web integration tools zoals Zapier en Make (Integromat) zijn platforms die verschillende webapplicaties met elkaar verbinden om taken en workflows tussen deze applicaties te automatiseren. Met deze tools kunnen gebruikers eenvoudig "Zaps" maken door te selecteren welke acties er moeten worden uitgevoerd in welke applicatie, en op welk moment deze acties moeten worden uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat een e-mail automatisch wordt toegevoegd aan een specifieke lijst in een CRM-systeem, of dat een nieuwe taak in een projectmanagementtool wordt aangemaakt zodra er een nieuwe e-mail binnenkomt.

Het voordeel van deze tools is dat ze het werk van gebruikers sterk kunnen vereenvoudigen en versnellen, doordat ze handmatige taken automatiseren. Hierdoor kunnen gebruikers zich concentreren op de belangrijkere aspecten van hun werk, en hoeven ze minder tijd te besteden aan repetitieve, tijdrovende taken.

Naast Zapier en Make zijn er ook andere web integration tools beschikbaar, zoals Microsoft Flow etc.
Meer weten?
Software stack (o.a.)
 • WordPress
 • Webflow
 • OnePage
 • Make
 • Sparkle
 • HTML5
 • CSS
 • Zapier
 • Javascript
 • Php
 • Figma
 • Adobe XD
 • Bubble
 • Adalo
 • Sketch
 • Adobe Animate