VOORDELIG EN SNEL MET ONZE PWA'S

App laten maken?

Een PWA is een website die eruitziet als een app en functioneert als een app. PWA’s zijn snel te (laten) maken en goedkoop vergeleken met andere technieken.

Wat is een PWA?

Een progressive web app is gebouwd met web technologie die eruitziet en functioneert als een native app, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Omdat Progressive Web Apps het gehele scherm vullen zijn ze daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Progressive web apps werken veilig en snel. Bovendien is het mogelijk om een PWA app te laten maken die push notificaties stuurt, waardoor je een nog sterkere binding met je gebruiker creëert. Je kan een PWA downloaden of invoeren op je webpagina door middel van een unieke URL. Wil je weten of het maken van een web app de juiste oplossing is voor jou? Neem contact op voor vrijblijvend advies op maat.
VOORDELIGER IN PRODUCTIE

Vergeleken met native en hybride apps is het maken van een web app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een progressive web app is ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

VOOR WIE IS EEN PWA HANDIG?

Een PWA is uitermate goed geschikt voor situaties waarbij uw klanten al reeds bekend zijn met uw bedrijf. Denk maar eens aan een interne personeels-app of bijvoorbeeld voor een restaurant of vereniging. De mogelijkheden zijn legio.

TOEGANKELIJKHEID

Een PWA hoeft niet gedownload te worden en staat met één druk op de knop op je startscherm, klaar om gebruikt te worden. Voordeel is dat de app direct beschikbaar is met jouw gegevens nadat je ‘m één keer hebt geopend.

ALTIJD UP-TO-DATE

Een PWA is altijd up-to-date. Doordat je de app in eigen beheer host zullen aanpassingen en nieuwe functionaliteiten nooit via de app store gereviewd hoeven worden, iets wat met andere apps wel moet gebeuren.

SEO FOCUS

Content van PWA’s wordt door Google gewoon geïndexeerd, terwijl dat bij native apps niet gebeurt. Optimaliseren voor mobiel krijgt daardoor steeds meer waarde, zeker als het gaat om vindbaarheid en deelbaarheid van de content.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN PWA?

Om de experience van een native app te ervaren

Het meest benoemde voordeel van een Progressive Web App is dat het een website is met vergelijkbare functies van een native app. Daarbij is de PWA op beide platformen beschikbaar waardoor de gebruiker geen download hoeft uit te voeren voordat de PWA gebruikt kan worden. Als de applicatie niet geïnstalleerd hoeft te worden uit de app store en dat je voor de performance geen native app nodig hebt dan is een Progressive Web App de beste keuze voor jou.

CONTENT CONTROL

Content management is erg eenvoudig met een progressive web app. Content wordt vanaf één platform beheerd, snel aan te passen en zonder eisen en geografische restricties die je bij app stores soms wel hebt.  

TECHNOLOGIE

Qua uitstraling verschillen PWA’s en native apps niet heel veel, het heeft ook vrijwel dezelfde mogelijkheden. Alleen de gebruikte technologie zorgt ervoor dat ze sneller en veiliger zijn, en daarnaast ook makkelijker te bouwen.

PUSH NOTIFICATIONS

Het is ook mogelijk om push notificaties te sturen naar jouw gebruikers. Informeer je klanten proactief over prijswijzigingen of speciale acties die je wilt communiceren. De app dient dan wel te worden geplaatst in de app-store.
Eén productie voor meerdere platformen
Bespaar tijd én ontwikkelingskosten en publiceer snel naar web en/of naar de App Store en Google Play Store als native app.