Web app laten maken?

VOORDELIG EN SNEL MET ONZE PWA'S

PWA’s (Progressive Web Apps) zijn snel te maken en voordelig vergeleken met andere technieken.

Maar wat is een PWA?

Een Progressive Web App is gebouwd met web technologie die eruitziet en functioneert als een native app, zonder dat je iets hoeft te downloaden. En omdat PWA's het gehele scherm vullen zijn ze daardoor zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Progressive Web Apps werken veilig en snel.
Push notifications

Met de PWA’s van Bring it on! kunnen we push notificaties sturen naar jouw gebruikers. Je informeert je klanten dan wekelijks of maandelijks over speciale acties, aankondigingen of nieuws dat je wilt delen. Je creëert hiermee een nog sterkere binding met je gebruikers.

Voordeliger in productie

Vergeleken met native en hybride apps is het maken van een web app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een Progressive Web App is ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

Voor wie is een PWA handig?

Een PWA is uitermate goed geschikt voor situaties waarbij jouw klanten al reeds bekend zijn met jouw bedrijf. Denk maar eens aan een interne personeels-app of bijvoorbeeld voor restaurants, sportverenigingen, scholen of tuincentra etc. De mogelijkheden zijn legio.

TOEGANKELIJKHEID

Een PWA hoeft niet gedownload te worden en staat met twee simpele stappen, via onze installatie-scherm, op je startscherm, klaar om gebruikt te worden.


ALTIJD UP-TO-DATE

Een PWA is altijd up-to-date. Doordat we de app in eigen beheer hosten zullen aanpassingen en nieuwe functionaliteiten direct zichtbaar zijn. De app hoeft dus nooit via bijvoorbeeld de app store te worden gereviewd, iets wat met native apps wel moet gebeuren.

SEO FOCUS

Content van PWA’s wordt door Google gewoon geïndexeerd, terwijl dat bij native apps niet gebeurt. Optimaliseren voor mobiel krijgt daardoor steeds meer waarde, zeker als het gaat om vindbaarheid en deelbaarheid van de content.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN PWA?

Om de experience van een native app te ervaren

Het meest benoemde voordeel van een Progressive Web App is dat het een website is met vergelijkbare functies van een native app die op zowel Apple en Android beschikbaar is.

Als de applicatie niet geïnstalleerd hoeft te worden uit de app store en dat je voor de performance geen native app nodig hebt dan is een Progressive Web App de beste keuze voor jou.

CONTENT CONTROL

Content management is erg eenvoudig met een progressive web app. Content wordt vanaf één platform beheerd, snel aan te passen en zonder eisen en geografische restricties die je bij app stores soms wel hebt.  

TECHNOLOGIE

Qua uitstraling verschillen PWA’s en native apps niet heel veel, het heeft ook vrijwel dezelfde mogelijkheden. Alleen de gebruikte technologie zorgt ervoor dat ze sneller en veiliger zijn, en daarnaast ook makkelijker te bouwen.

PUSH NOTIFICATIONS

Het is ook mogelijk om push notificaties te sturen naar jouw gebruikers. Informeer je klanten proactief over prijswijzigingen of speciale acties die je wilt communiceren. De app dient dan wel te worden geplaatst in de app-store.
Eén productie voor meerdere platformen
Bespaar tijd én ontwikkelingskosten en publiceer snel naar web met de PWA’s van Bring it on!
Bekijk deze pagina op je mobiel om onze demo PWA te installeren.
Installeer hier onze demo PWA