Over Bring it on!

Prettig kennis maken!

Hallo! Ik ben Pim Faassen, enthousiaste eigenaar van Bring it on! Creatieve Solutions. Met mijn uitgebreide ervaring in de reclamewereld, heb ik me in de loop der jaren ontpopt tot een ware duizendpoot. Mijn reis begon ooit bij verschillende gerenommeerde reclamebureaus, en nu ben ik verheugd te kunnen melden dat Bring it on! voor diverse eigen klanten werkt en op freelance basis voor bureaus.

In mijn streven naar vernieuwing ben ik altijd op zoek naar de nieuwste online technieken om het geheel naar een hoger niveau te tillen. Mijn visie is gebouwd op de pijlers van loyaliteit, transparantie en simpelweg hard werken. Deze waarden vormen niet alleen de kern van mijn bedrijf, maar ook van mijn persoonlijke ethos.

Met een schat aan praktijkervaring en een niet-aflatende drive om de grenzen van creativiteit te verkennen, kijk ik er naar uit om samen te werken aan een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook opvalt in de dynamische wereld van reclame.
Pim Faassen

SOFTWARE STACK
Web: Webflow, WordPress, SEO, HTML5, CSS, Javascript, Php, Web Apps (PWA), Bubble, Adalo, Sketch, Sparkle, Figma, Animate, Elfsight, Claspo, Semflow, Canva, Relume, AI etc.
E-mailmarketing:
Brevo, MailChimp, Campaign Monitor etc.
Graphic: Adobe PS, InDesign, Illustrator, XD, AI etc.
Video:
After Effects, Vimeo, Premiere Pro, Audition, AI etc.
Forms:
GravityForms, Claris FileMaker, Scrive etc.
Collaboration:
Slack, Trello, Teams, Zoom, WoodWing etc.
API’s:
Make (Integromat), Zapier etc.