VAKANTIE WAS TOP MAAR NU GELIJK

WEER AAN
DE SLAG!

NIEUWE PERIODE MET NIEUWE KANSEN
Weer aan de slag - Bring it on! - Almelo
Ja ik wil meer weten over een nieuwe snelle website!

De voordelen van Webflow t.o.v. WordPress

Veiligheid - Bring it on! - Almelo

Veiligheid

Het systeem is zo veel beter beveiligd, waar met WordPress gewerkt wordt met een open source CMS dat regelmatig ge-update moet worden i.v.m. veiligheidslekken het gebruik van externe templates en plug-ins en daarbij ook server updates zijn deze in Webflow verleden tijd. De prijs voor Webflow is iets hoger maar alleen al om deze reden de moeite waard.
Testomgeving - Bring it on! - Almelo

Testomgeving

Voor ons als developer is het fijn werken omdat er direct een testomgeving wordt aangemaakt waar je de website op kan testen, aanpassingen kan doorvoeren en deze bespreken met de klant. Zowel op het testdomein als aan het domein van de klant wordt er een goed SSL certificaat afgegeven. Dit betekent dat je altijd het beveiligingsslotje bij de website ziet.
Back-ups - Bring it on! - Almelo

Back-ups van je website

Een ander groot voordeel van Webflow is dat er vanaf het moment dat je een website begint back-ups worden gemaakt. Wanneer er een foutje wordt gemaakt is het terugkijken naar de datum waarop de website goed was, met een druk op de knop te herstellen. Je kunt nu gerust zijn dat de website niet meer volledig zal vastlopen.
Zoekmachine vriendelijk - Bring it on! - Almelo

Zoekmachine vriendelijk

Webflow is SEO vriendelijk en zitten er een aantal mogelijkheden standaard in het programma om je website te optimaliseren voor zoekmachine's. Wanneer je bijvoorbeeld met WordPress zou werken is er een plug-in voor die je daarbij helpt. Wil je dat je volledig gebruik kan maken van bijvoorbeeld Yoast SEO dan hangt daar ook een prijskaartje aan.
Amazon Cloud Server - Bring it on! - Almelo

Amazon Cloud Server

Wil je een WordPress website die net zo snel werkt als een Webflow website dan ontkom je niet aan dure hosting en verschillende betaalde plug-ins. Webflow draait op een Amazon Cloud Server en is overal op de wereld goed toegankelijk. Daarnaast staan je afbeeldingen op een CDN (Content Delivery Network) en worden deze met een lazy-load ingeladen.
Géén technisch onderhoud - Bring it on! - Almelo

Géén onderhoudskosten

Na al deze voordelen genoemd te hebben is het natuurlijk fijn dat je niet vast zit aan dure onderhoudskosten of abonnementen. Wanneer de Webflow website is opgeleverd hoeft daar niet meer naar omgekeken te worden.

Bekijk ook onze algemene Webflow pagina voor nog meer informatie.
Ja ik wil meer weten over een nieuwe snelle website!